Promovam educația creativă.
Ne-am tinut de cuvant si am adus dimensiunea europeana a ei in Constanta, prin programul Erasmus+
De ce sa ne sprijiniti? Pentru ca actiunile noastre planteaza seminte, iar roadele lor vor fi culese de noi toti in viitor. Unele actiuni au nevoie de incurajarea voastra! 

Susține-ne – Redirecționează 2% din venit prin formularul 230

Formularul 230, gata completat, se trimite la ANAF-ul de care apartineti, prin posta, cu conformare de primire. Nu este nevoie sa stati la cozi.  
Nou! Puteti sprijini doua entitati non profit, completand datele respective pe acelasi formular.

Descarcă formularul

Alătură-te ca voluntar

Erasmus + este programul de invatare finantat de Uniunea europeana si aplicat in Romania de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), care a acreditat organizatia noastra pentru trimitere si gazduire de voluntari in cadrul Serviciului European de Voluntariat (SEV/EVS).

Beneficiile de a fi voluntar Erasmus + sunt valide pe termen lung: ofera oportunitati de invatare si dezvoltare personala prin experiente si cursuri – fara a fi nevoie sa scoti vreun ban din buzunar; de asemenea dobandesti un youthpass – o fisa personala care va sta in baza de date europeana, care contine cele mai importante abilitati si aptitudini pe care le ai, sau pe care le-ai dobandit in urma activitatilor. Youthpass-ul iti va fi util in cariera care te asteapta, deoarece marii angajatori apreciaza un tanar care a urmat acest drum, al voluntariatului!