Sambata, 25 iunie, ajunul Zilei Internationale a Prevenirii Consumului si Traficului Ilicit de Droguri a fost celebrata prin Ziua portilor deschise a Centrului Equitas pentru terapia dependentelor.
Asociatia CREATIVE+ a fost invitata pentru a ajuta la constientizarea relatiei dintre emotie si dependenta nu doar prin discurs la prezidiu, dar si prin sustinerea unor momente demonstrative de drumming. Atelierele isi propun constientizarea legaturii dintre emotie si dependenta, folosind instrumente, ritmuri si armonii de origine amerindiana, africana si asiatica.
Va reamintim ca pe data de 26 iunie se celebreaza pretutindeni Ziua Internationala impotriva Traficului Ilicit si Consumului de Droguri.

Participantii au putut constata faptul ca explorarea propriilor sentimente poate fi eliberatoare si chiar relaxanta: „Am ascultat vantul, ploaia, marea, ne-am exprimat emotiile si am inteles ca muzica este in fiecare dintre noi. Multumim Asociatiei pentru promovarea educatiei creativ-ecologice si abilitatilor inovative #Creative+ pentru momentele frumoase oferite sambata, 25 iunie 2016! ” (testimonial participant).

Asa cum soarele, vantul si ploaia exista in natura, la fel exista si bucuria, tristetea, frica sau furia. Luam la cunostinta de ele si le lasam sa lucreze in favoarea noastra, pentru a fi liberi.

Am ascultat vantul, ploaia, marea, ne-am exprimat emotiile si am inteles ca muzica este in fiecare dintre noi. Multumim Asociatiei pentru promovarea educatiei creativ-ecologice si abilitatilor inovative #Creative+ pentru momentele frumoase oferite sambata, 25 iunie 2016! Ati fost minunati!#ziuaportilordeschise #centrulequitas #percutie #meloterapie

Posted by Centrul Equitas on 29 Iunie 2016

.

http://www.iowemed.ro/noutati-si-oferte/invingem-dependenta-equitas

http://www.tvlitoral.ro/12-pasi-pentru-mentinerea-abstinentei/